A FENNTARTHATÓ PÓLÓ MERCH TITKA

Pólónik preused pólók amelyek textilszemétté válás helyett, új életet kapnak általunk. Minden újrahasznosított pólóval textilszemetet és átlagosan 11kg szén-dioxidot takarítunk meg.

Pólóinkat kézzel szitázzuk Budapesten, így nincsenek hosszú utak, nem használunk környezetszennyező gépeket.

Profitunkból megújuló energia projektekbe tervezünk fektetni. Így tudunk karbon-negatívvá válni. Erre szeretnénk bíztatni minden más vállalkozást is. 

De a legnagyobb hatást civil partnereinkkel érjük el:


Mechandising Civil Szervezeteknek

A póló merch olyan reklám forma mely tartós, hosszútávú reklám és közösségépítő ahtása van. Számos civil szervezet alkalmazza kampányaiban. Ráadásúl nem csak reklám hanem bevételi forrást is jelenthet. Így az adományok mellett egy stabilabb, értékesítésből származó bevételi forrásra is szert tesznek partnereink. 

Viszont tudjuk, hogy egy zöldebb jövőért küzdő szervezet nem akar egy környezetszennyező, fast fashion cég által előállított ruhákat kínálni követőinek. Hiszen a textilipar több szén-dioxidot bocsát ki, mint a repülők és a tengeri hajózás együttesen. A fast fashion rengeteg környezeti kárt okoz. Csak Magyarországon évente majdnem 80 000 tonna textil szemét keletkezik és ebből csak másfél ezer hasznosul újra. A fenntartható módon gyártott ruhák viszont nagyon drágák. Ezért alakítottuk ki ajánlatunkat:

Az újrahasznosított pólóink beszerzési ára alacsony, így biztosítani tudjuk az alacsony árakat. Az eladott pólók árából közösen megállapított arányban részesedünk. 

Teljeskörü szolgáltatásunk része a

  • Igény szerint Design kidolgozása
  • Pólók beszerzése, gyártása
  • Online platformokon reklámozás
  • Értékesítés webshopunkban és eseményeken

A Csapat