A FENNTARTHATÓ PÓLÓ MERCH TITKA

Pólónik preused pólók amelyek textilszemétté válás helyett, új életet kapnak általunk. Minden újrahasznosított pólóval textilszemetet és átlagosan 11kg szén-dioxidot takarítunk meg.

Pólóinkat kézzel szitázzuk Budapesten, így nincsenek hosszú utak, nem használunk környezetszennyező gépeket.

Profitunkból megújuló energia projektekbe tervezünk fektetni. Így tudunk karbon-negatívvá válni. Erre szeretnénk bíztatni minden más vállalkozást is. 

De a legnagyobb hatást civil partnereinkkel érjük el:


Mechandising Civil Szervezeteknek

A póló merch hosszútávú reklám. Számos civil szervezet alkalmazza kampányaiban. Ráadásul nem csak reklám, hanem bevételi forrást is jelenthet. Így az adományok mellett egy stabilabb, értékesítésből származó bevételi forrásra is szert tesznek partnereink. 

Tudjuk, hogy egy zöldebb jövőért küzdő szervezet nem akar környezetszennyező, fast fashion cégek által előállított ruhákat kínálni támogatóinak. Hiszen a textilipar több szén-dioxidot bocsát ki, mint a repülők és a tengeri hajózás együttesen. Csak Magyarországon évente majdnem 80 000 tonna textil szemét keletkezik és ebből csak másfél ezer hasznosul újra. A fenntartható módon gyártott ruhák azonban nagyon drágák. Ezért alakítottuk ki ajánlatunkat:

Újrahasznosított pólóink beszerzési ára alacsony, így biztosítani tudjuk az alacsony árakat. Az eladott pólók árából közösen megállapított arányban részesedünk. 

Teljeskörű szolgáltatásunk része az

  • Igény szerint Design kidolgozása
  • Pólók beszerzése, gyártása
  • Online platformokon reklámozás
  • Értékesítés webshopunkban és eseményeken

A Csapat

A 6 főből álló csapatunk tagjai között van digitális rajzolással, programozással, üzletfejlesztéssel, és marketinggel foglalkozó csapattag is. A Greenagert 3 évvel ezelőtt, egy iskolai projektként kezdtük el. Idővel az ötlet kinőtte magát, ezért  alapítottunk hozzá vállalkozást is. A kezdeti sikerek után a covid, majd az érettségi megállította a projektet. Szeptemberben friss csapattagokkal kezdtük újra pólózöldítést, köztük az SAP ügyvezető igazgatójával. köztük egy globális vállalat vezető beosztású szakemberéve